Steenhouwerij de Verbinding opent toonzaal in Emmeloord.

Vanaf 19 mei 2015 is de derde vestiging in Emmeloord geopend en daar zijn we trots op!

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze nieuwe toonzaal, waar u voorbeelden kunt zien van gedenkstenen, modellen in diverse steensoorten, lettertypes, urnen en grafdecoratie. Heeft u zelf een mooi ontwerp dan kunnen we dat ook voor u realiseren. Wij hopen met onze bijzondere toonzaal een behoefte te vervullen van de inwoners van Emmeloord en omstreken.

Op 29 mei was de officiële opening van de vestiging in Emmeloord. Het lint werd doorgeknipt door mevrouw Herma Weckesser van Makelaardij De Munt. Deze bood Martin en Ciska drie grote schakels aan die symbool staan voor de drie vestigingen, Kallenkote(Steenwijk), Almere en Emmeloord. Bijééngehouden door een ketting, welke staat voor het gedreven team mensen achter Steenhouwerij De Verbinding. Een zeer gewaardeerd cadeau dat dan ook een mooie plek in onze toonzaal heeft gekregen.

We mochten veel mensen de hand schudden en onder het genot van een hapje en een drankje was het een gezellig samenzijn met leveranciers, uitvaartondernemers en alle andere belangstellenden. We kijken terug op een mooie opening.

We voelen een warm welkom in Emmeloord door de vele positieve reacties die we de afgelopen maanden hebben ontvangen zoals "Dat miste Emmeloord", "Wat een fijne en gemoedelijke sfeer is er hier" en "Wat fijn om zo even binnen te kunnen lopen om te kijken en te vragen".

En ja, daar zijn we voor, mensen ontvangen, emotie delen en met een goed gevoel naar huis laten gaan!

U bent welkom aan de Nagelerstraat 7 in Emmeloord.

Openingstijden in Emmeloord


Woensdag en Donderdag:10:00 tot 16:00 uur


Huisbezoek en overige tijden graag op afspraak.
Realisatie site: websiteam