Plaatsing van grafstenen

Voor het plaatsen van een grafsteen of grafmonument kunt u ook bij Steenhouwerij de Verbinding terecht.

Plaatsing

Het plaatsen van een grafsteen is een specialisme. Elke steen moet op de juiste hoogte en geheel waterpas worden geplaatst, zodat verzakking zoveel mogelijk wordt voorkomen. Wij plaatsen het monument doorgaans op een betonfundering. Dat gebeurt door onze eigen vakmensen, die daarvoor speciale apparatuur gebruiken. Is een monument eenmaal geplaatst, dan zullen wij u daarvan direct in kennis stellen.

Gratis tijdelijk granieten plaatje

De realisatie van een grafmonument, duurt gemiddeld drie tot vier maanden. Om de troosteloze aanblik van een naamloos graf te voorkomen biedt Steenhouwerij de Verbinding u daarom gratis een tijdelijk plaatje van graniet aan met de naam van de overledene. Dit blijft op het graf staan totdat de definitieve grafsteen wordt geplaatst.

Door heel Nederland 

Steenhouwerij De Verbinding plaatst en restaureert grafstenen door heel Nederland. Vanuit onze vestigingen in Almere, Steenwijk en Emmeloord  zijn wij binnen een uur te bereiken vanuit Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk, Huizen, Hilversum, Naarden, Dronten, Amsterdam, Elburg, Emmeloord, Lemmer, Wolvega en Meppel. Kom gerust langs of maak een afspraak.

Plaatsen monument

Plaatsen monument

Realisatie site: websiteam